"
En vision, en önskan att förbättra, förenkla och jobba på det sätt jag tror på
Kristina Kasimir
Ägare, Green Cleaning

Green Cleaning är ett företag som erbjuder ekologiska städtjänster till företag och privatpersoner i Hälsingland. Jag som äger och driver företaget heter Kristina Kasimir. Jag är född och uppvuxen i Tallinn i Estland och kom till Sverige och Hudiksvall tillsammans med min man år 2011. Jag hade ingen erfarenhet av lokalvård sedan tidigare, men satsade på att hitta ett jobb i städbranschen.
Det gjorde jag och året därpå startade jag mitt eget företag, Green Cleaning.

En sak jag lade märke till i början var mängden kemikalier som användes dagligen inom lokalvård. Behövde det verkligen vara så eller fanns det alternativ? För att undvika de värsta kemikaliebovarna använde jag gamla beprövade husmorsknep som att städa med ättika, bikarbonat och såpa. Jag provade även olika miljövänliga rengöringsprodukter som fanns på den svenska marknaden, men inget var som jag vill ha det. Jag ville ha produkter som var lättarbetade, effektiva och ekologiska. Som var säkra både för oss som jobbar med dem, för våra kunder och inte minst för miljön.
Eftersom jag inte hittade det jag sökte på den svenska marknaden sökte jag mig ut i Europa. Där hittade jag till slut ett företag som tillverkar rengöringsmedel med hjälp av bioteknik. Dessa produkter är prisbelönta ( European Business Award for the Environment och Quality Innovation Award) på den europeiska marknaden och miljöcertifierade med EU- blomman samt enligt ISO 14006.

2018 startade jag mitt andra bolag- KRIZit, import- och säljbolag med ett unikt sortiment av biotekniska rengöringsmedel, en webbshop för konsumenter och specialprodukter som moppen Sappax. KRIZiT ska stå för mervärde; ett koncept, en långsiktig och verklig förändring över tid.

Hör gärna av dig om du är nyfiken på våra ekologiska städtjänster eller städprodukter. Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

2012
Företaget bildades
4
Anställda
100
Procentigt miljötänk
08–17
Telefontid

Våra kunder är mycket nöjda...

"
Dom som köpte huset av oss ringde och sade att städningen var super. Ni har gjort ett bra jobb!
Hans Fredlund
"
Jag är så otroligt glad att jag hittat er! Ni är en stor räddning i min vardag!
Elin Sundman
"
Ni har utfört ett utomordentligt arbete! Tack!
Gunnar Hjelm
"
Kristina har hög ambition med att vårt hem ska vara rent och fint och ett stort plus är hennes flexibilitet. Green Cleanings fokus på att använda miljövänliga produkter känns även helt rätt i tiden!
Max Andrup
"
Vi har bara gott att säga om Green Cleaning. De är mycket professionella och hemmet blir bokstavligt talat skinande rent. Att de använder miljövänliga produkter känns så klart extra bra. De är tillmötesgående och flexibla om man har önskemål om tillägg eller ändringar. Utöver regelbunden städning har vi anlitat Green Cleaning för extra golvvård med golvvårdsmaskin och för fönsterputsning och är mycket nöjda. Toppbetyg!
Martin Stenström
"
Vi blev rekommenderade er när vi sökte någon som kunde göra flyttstädning åt oss. Oerhört glad att vi kontaktade er! Mycket bra utfört jobb och trevligt och professionellt bemötande! Kommer att rekommendera er till alla som frågar mig om tips på flyttstädning! TACK!
P-L och Marina Bergvik

Mer om städning

Städtjänster

Här finns mer information om våra tjänster som underlättar din vardag och på din arbetsplats.

Läs Mer

Städtips

Vi delar med oss av våra städtips för att underlätta och bidra till att göra din städning med 100% miljötänk.

Läs Mer

Produkter

Vi städar enbart 100 % ekologiskt. Här finns information om de produkter vi använder i vår verksamhet.

Läs Mer

Boka din miljövänliga städning med oss

073-063 92 95