Städexperten tipsar

Städa med rätt pH värde

När man ska rengöra en yta så är det viktigt att vi använder metoder och produkter som är avsedda för uppgiften. Om vi använder fel produkt eller metod så kan vi göra mer skada än nytta och arbetet blir tyngre och får sämre resultat.

Rengöra badrum

I den här typen av utrymmen använder man oftast en sur produkt som kan ta hand om kalkavlagringar. Men det handlar också om att lösa fett, tvålrester och smuts. I badrum och duschar kan därför både sura och alkaliska produkter användas beroende på uppgiften. Ska man städa med både en alkalisk produkt och en sur produkt så börjar man med den alkaliska och avslutar med den sura för bästa resultat.

Kolla in våra badrumsprodukter

Ta bort dålig lukt med bioteknik

Lukt handlar i grunden om två saker – smuts och bakterier. Med bioteknik blir du av med både smutsen och håller undan de luktproducerandebakterierna. Många luktborttagare på marknaden döljer den dåliga lukten. Med bioteknik blir du istället av med det som är orsaken till problemet.

Våra produkter för luktborttagning

Rengöra golv

Golv kan städas på olika sätt, beroende på vilket golv man har. Viktigt här är metoden man städar med, man vill lösa smutsen och ta bort den, lyfta upp den från ytan. Använd redskap som kan användas både förvåttorkning och bortsopning av smuts.

Våra golvprodukter

...och kom ihåg!

Välj alltid så snälla städprodukter som möjligt, för vår miljö och vår egen hälsa och läs användnings instruktionerna på produkten.

Handla dina produkter på Krizit.se

Ladda ner checklistor för städning

Boka din miljövänliga städning med oss

073-063 92 95

Mer om städning

Referenser

Våra kunder är mycket nöjda och här är några exempel på de goda omdömen vi fått.

Läs Mer

Produkter

Vi städar enbart 100 % ekologiskt. Här finns information om de produkter vi använder i vår verksamhet.

Läs Mer

Om oss

Våra kunder är mycket nöjda! Läs varför vi tar det här med proffesionalitet på allvar.

Läs Mer

Professionell städning med 100% miljötänk

Vill du göra som oss och städa miljövänligt? Vi städar med miljövänliga, biologiska produkter helt utan kemikalier. Detta gynnar miljön, men även dig och din familj. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Städtjänster